3. luukun arvonta!

Toisen joulukuun päivän arvonta on suoritettu ja tänään on kolmannen luukun aika! Oli taas todella mukava lukea monipuolisia vastauksianne ja nähdä kuinka moni nautiskelee hetkestä sekä joulun tuomasta tunnelmasta. Moni olikin jo ehtinyt sisustelemaan kotia jouluisen näköiseksi ja ripustelemaan jouluvaloja. Myös joulun herkkuja, kuten glögiä, pipareita ja joulutorttuja oltiin valmisteltu ja maisteltu. Osa oli askerrelut jo joulukortteja ja jopa joulukalentereita, ihanaa! Lahjojen hankinta ja suunnittelu kuului myös jouluvalmisteluihin, unohtamatta joululaulujen kuuntelua ja kynttilöiden polttamista. Osa ei vielä ollut kerennyt aloittaa joulupuuhia ja osalla taas oli edessä joulu ulkomailla. Myös tuo pelottavaakin pelottavampi joulusiivous mainittiin vastauksissa.

delicate fitpack
Joululaulujen kuuntelua sekä hikistä pullistelua

2. luukun voittaja on Linnea Sofia Österman. Onnea Linnea! Lähetätkö minulle yhteistietosi osoitteeseen: [email protected], niin voin lähettää palkinnon sinulle.

Tänään palkintona on Delicate Fitpack patukoita jogurtti-myslin sekä venäläisen juustokakun makuisena! Nam! Patukat sopivat loistavasti proteiinintäyteisiin herkkuhetkiin!

Delicate-Fitpack-patukat

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

Joulukalenteri-luukku-kolme-kiinni

Onnea arvontaan!

Edellisessä tekstissä tarinaa herkullisesta illastani.

Ida Jemina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta