18 IDEAA PORRASTREENIIN! KOKEILE!

Nyt se on julkaistu!! Kuvattiin Ristiotteen kanssa porrastreeniin mielettömästi erilaisia liikkeitä. Näistä jos mistä saa idiksiä treeniin ja voi helposti valita ne omat suosikit taikka kokeilla vaikka kaikkia. Osa on helpompia, osa haastavampia ja voin kertoa, että hiki lentää! Se on taattu! Ja paikat saattavat olla treenatun tuntuiset seuraavana päivänä 😉


Ei kun mahtavia katseluhetkiä ja käy ihmeessä lykkäämässä peukkua, jos toivot uusia videoita Ristiotteen kanssa! 🙂

LUE MYÖS: 5 ASIAA JOISTA KEHITYS VOI JÄÄDÄ KIINNI

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KUN EI SHORTSI-IHMINEN LÖYTÄÄ HYVÄT SHORTSIT

Ida Jemina

7 vastausta artikkeliin “18 IDEAA PORRASTREENIIN! KOKEILE!”

  1. Moikka! Mitä liikkeitä kannattaisi välttää, jos ei halua pohkeiden kasvavan enää yhtään enempää? Luonnostaan jo aika suuret pohkeet minulla, joten en haluaisi niihin enää kokoa.

    • Moikkis! 😊 Monessa perusliikkeessä pohkeet työskentelee väkisinkin, samoin kuin hypyissä, sprinteissä yms jalkoja kuormittavissa liikkeissä. Eristäviä pohjeliikkeitä kannattaa välttää mikäli ei toivo lisäkasvua.

  2. Kivoja ideoita! Ite harrastan paljon portailla treenaamista näin kesäsin niiin sai pari uutta juttuakin mukaan. 🙂

    • Kiva kun pidit Laura! 😊 Ja ihan mahtava kuulla! Supereita treenejä sulle! 😊💪

  3. Moi! Mistä noi ihanat housut on? 🙂 Olis hei kiva jos laittaisit blogiin tai instaan merkinnän vaatteen merkistä, niin ei tarvitse ”turhaan” kysellä! Säkään et varmaan kerkiä vastailemaan aina. 🙂

  4. Hei!

    Kyselin tätä jo aiemmin, mutta en enää löydä kommenttiani saatika olenko saanut siihen sinulta jo vastauksen. Mäkitreeniä hieman tähän tyyliin kaipailin. Olis hauska saada uusia vinkkejä, miten huhkia mäissä 🙂 itselläni on mahtavat mahdollisuudet juuri mäkitreeneihin eikä niinkään porrastreeneihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 58
Tykkää jutusta