12 pahettani

Toiset kaivavat nenää, toiset laiskottelevat. Toiset pössyttelevät tupakkaa ja toiset juoruilevat. Meillä kaikilla on niitä, paheita nimittäin. Tässä tulevat omani.

Energiajuomat

Juon silloin tällöin sokerittomia energiajuomia. Ennen olin aivan koukussa niihin mutta nykyisin ne tuovat lähinnä hyvää fiilistä rentoihin hetkiin, kuten shoppailuun tai esim. jonkin tv-sarjan katseluun.

Suihkussa lämmittely

En omista saunaa ja lapsena olen tottunut saunomaan viikoittain. Niinpä saunan virkaa hoitaa lämmin vesi, eli oma pikku kylpylä.

Stressaaminen

Tässä olen kehittynyt ja oppinut ottamaan rennommin, mutta erityisesti silloin, kun elämä on kiireistä, alkaa stressitasot nousta. Silloin käyn kierroksilla ja pyrin koko ajan olemaan tehokas. Rentoutuminen on tällöin haasteellista ja unen laatu kärsii. Stressaaminen vaikuttaa lisäksi iloisuuteeni laskevasti.

Pikkutavaroiden jättäminen ympäri kämppää

En tykkää, jos vieraita pamahtaa kylään ilman ilmoitusta, koska osaan välillä olla pikku sottapytty. Jätän mm. pinnejä, ponnareita ja rasvapurkkeja ympäriinsä.

Kynsilakat

Lakkaan kynsiäni päivittäin, niinpä kynsilakkojakin on kertynyt aikamoinen määrä.

Naaman näprääminen

Jos naamassani on pienikin näppy se saa luvan mennä ja saman tien! Lopputuloksena on se, että naama on paljon karumman näköinen, kun sitä on mennyt näpertämään.

Yöhön kukkuminen

Olen illan virkku ja aamun torkku. Jos minulla ei olisi herätyskello soimassa, voisin nukkua vaikka kolmeen päivällä. Iltaisin taas riittää energiaa eikä tekisi yhtään mieli vielä lopettaa päivää ja mennä nukkumaan.

Kengät

Kaikenlaiset kengät, mutta erityisesti korkokengät ovat heikkouteni. Suomen kylmillä ja märillä keleillä ei voi edes käyttää puoliakaan ostamistani kengistä, mutta silti niitä on vain saatava lisää.

Kärsimättömyys

Olen todella malttamaton. Haluan, että asiat hoituvat nopeasti ja järjestelmällisesti. En kestä odottelua, vetkuttelua enkä epäjärjestelmällisyyttä. Liian hitaasti puhuvat ihmiset saavat minut hulluuden partaalle.

Pedin petaamattomuus

Jep, ei ole kauhea vaiva mutta silti niin rasittavaa, etten sitä aina jaksa tehdä. Eipähän tule pölypunkkeja ha!

Valikoiva yleissivistys

Olen viettänyt suuren osan elämästäni neljän seinän sisällä jäähallissa, joten yleissivistyksestäni saattaa löytyä ”jokunen” aukko. En myöskään katso uutisia, joten elän omassa pienessä kuplassani.

Lusikalla syöminen

Syön kaikki ruuat lusikalla, koska niin ruokaa pystyy lappaamaan suuhun nopeammin ja isompia määriä. NAMS!

Onko sinulla joitakin paheita? Liittyivätpä ne lempiherkkuihisi, innokkaaseen shoppailuun, persoonallisiin tapoihisi tai mihin tahansa muuhun – olisi hauskaa kuulla mitä salaisuuksia sinulta löytyy!

Edelliseen kirjoitukseen pääset täältä: Neonkirkkaat bikinit.

 
Ida Jemina

5 vastausta artikkeliin “12 pahettani”

  1. Tunnustetaan nyt sitte pari pahetta: kynsien pureminen ja asioiden viime tinkaan jättäminen, ainaki niiden ikävien 😀

  2. sängyn petaamattomuus löytyy myös täältä! ärsyttää kyllä, kun huone näyttää niin sotkuselta, mutta kun ei vaan pysty : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta